Vacatures bij het SOB/KOBA 

 

Werken bij het SOB

Alle medewerkers van het SOB zijn vrijwilligers, hierbij is een onderscheid te maken naar medewerkers die lessen geven of die als coördinator voor een cursus optreden.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Mocht u geïnteresseerd zijn om als lesgever bij het SOB te werken, klik dan hierboven op "Vacatures bij het SOB" om te zien of er voor u een leuke vrijwilligerspost beschikbaar is. Bekijkt u dan eens het profiel. Mocht dit profiel u aanspreken neem dan gerust contact met ons op.

Momenteel zijn we op zoek naar:

  • coördinatoren (een betrouwbare duizendpoot) voor diverse dagdelen (in overleg)
  • lesgevers voor diverse dagdelen en avonden

Wij bieden vrijwilligers een zeer boeiende werkomgeving. Men komt in aanraking met verschillende culturele achtergronden, enthousiaste en gemotiveerde cursisten en dito collega’s. Werken bij het SOB biedt de mogelijkheid om (werk)ervaring op te doen op didactisch, educatief, organisatorisch en sociaal niveau.

Het SOB heeft een eigen bibliotheek en de onderlinge sfeer is te typeren als gedreven, plezierig en collegiaal. De werkzaamheden worden als bevredigend en stimulerend ervaren. Leeftijd speelt bij ons geen rol.

Wij verwachten van de vrijwilligers dat zij, naast het lesgeven of coördineren, één van de (gedeelde) taken op zich nemen die noodzakelijk zijn voor het verantwoord draaiend houden van het SOB. Die taken, verzameld in een takenlijst, worden ieder jaar in september (bij aanvang van het nieuwe cursusjaar) in de Algemene Vergadering verdeeld.

Financieel zijn wij sinds kort in staat reiskosten te vergoeden op basis van de GVB tarieven. Daarnaast ontvangt iedere vrijwilliger een bescheiden bedrag (circa € 150,0 à € 200,0)  per jaar als vrijwilligersvergoeding. Om een zekere continuïteit te kunnen waarborgen aan zowel cursisten als collega’s, vragen wij vrijwilligers zich voor tenminste één jaar beschikbaar te houden.

Een informatiepakket wordt op aanvraag toegestuurd.